RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Три знаки Зодіаку володіють потужною інтуїцією - рік Бика подарує їм щастя і успіх

Зовсім скоро розпочнеться новий рік за китайським гороскопом, який пройде під знаком Білого Металевого Бика. Господар року з повагою ставиться до працьовитих і цілеспрямованих людей, а у 2021 році він обіцяє значний фінансовий успіх декільком знакам Зодіаку.

Про це пише видання "Комсомольська правда".

Діва

Саме серед представників цього знаку Зодіаку найбільше мільйонерів, оскільки Дів вважають найбільш раціональним, розважливим і системним знаком. Вони вміло турбуються про свою вигоду, вміють торгуватися, заробляти і накопичувати. Навіть якщо Діви виграють у лотерею, вони будуть жити так само скромно, як і жили. Такої ж філософії притримується покровитель року - Бик. За які б починання не взялися Діви у 2021 році, на них чекатиме успіх. До того ж в кінці літа Діви візьмуться за якийсь проект, що дозволить їм добре заробити.

Скорпіон

Скорпіони - природжені бізнесмени, які вміло використовують гроші для досягнення мети. Як тільки у них з'являються вільні кошти, вони тут же пускають їх в обіг. Представники цього знаку свій прибуток отримають завжди, навіть якщо люди навколо на цьому ж самому збанкрутують. Ця впевненість може зіграти злий жарт зі Скорпіонами у 2021 році, якщо вони вирішать ризикнути великими сумами. Можливо Скорпіонам навіть доведеться звернутися до банків за позикою, але за підсумками року представник цього знака все одно зможе вийти у плюс. Зірки радять Скорпіонам з дивідендів обов'язково зробити дорогий подарунок близькій людині, щоб у такий своєрідний спосіб віддячити Всесвіту за щедрість по відношенню до вас.

Риби

Грошові перспективи у Риб у 2021 році просто божевільні, тож не варто пропускати жодну. Але тут важливо не мовчати, а ділиться своїми ідеями і планами з оточуючими. Це може привести до того, що, здавалося б, нереальний проект швидко знайде своє втілення. Але і ви повинні бути чуйними до планів інших, можливо, що їм зараз потрібні ваша компетенція, досвід і допомога. Тим Рибам, які працюють на службі, гороскоп обіцяє нові кар'єрні звершення, цікаві проекти і перспективи, про які ви навіть не думали. Не бійтеся, що не впораєтеся. Всесвіт приготував це спеціально для вас!

Як повідомляв "Апостроф", 2021 рік Бика обіцяє приємні зміни в особистому житті багатьох знаків Зодіаку. До них прийде світле і чисте почуття любові, а закохані пари зможуть об'єднатися у шлюбі і зіграти весілля.