RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У США в мегаклініке на годину роблять тисячу щеплень від Covid-19: видовищне відео

Одна з клінік Сполучених Штатів привернула увагу ЗМІ тим, що там роблять більше тисячі щеплень від коронавірусної інфекції COVID-19 за годину.

Про це повідомили на сайте CBS DFW.

В окрузі Дентон була відкрита нова клініка вакцинації проти коронавірусної інфекції COVID-19. Основна особливість цієї клініки полягає в тому, що кількість вакцинованих людей може перевищувати позначку 10 тисяч в день. За словами представників міністерства охорони здоров'я, таких результатів можна досягти тільки за допомогою автомобілів.

Клініка знаходиться на автодромі Texas Motor. На трасі Speedway буде величезна кількість машин. З 2 лютого 2021 року в цьому місці було створено 16 смуг руху для транспортних засобів, водіям будуть робити щеплення і переходити до наступної людині, яка потребує вакцини. На перший погляд може здатися, що це дуже повільна робота, але на ділі виходить 1000 вакцинацій за годину.

Організатори зібрали 400 медичних працівників, і хочуть переконатися, що вони впораються з завданням. У цей час відомо, що клініка робить уколи людям, які записалися на вакцинацію на порталі клініки. Після невеликого експерименту медики планують вийти на планові 10 тисячами щеплених людей на день.


За словами керівника департаменту охорони здоров'я округу Метта Річардсона, найголовніше - це терпіння. Він зазначив, що все пройде добре. Люди, які хочуть отримати вакцину, повинні дотримуватися елементарних правил, а саме використовувати засоби індивідуального захисту і дотримуватися соціального дистанціювання. Якби в клініці була достатня кількість доз для вакцинації, лікарі змогли б вакцинувати понад 160 тисяч осіб за 16 днів..

Як писав "Апостроф" раніше, в США створили речовину, яка у багато разів підвищує ефективність вакцин від коронавирусу.