RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Заслужену актрису Титаренко прогнали з пікету під телеканалом "Наш" нецензурної кричалки, відео

У суботу, 6 лютого, до протестуючих під телеканалом "Наш" націоналістам з громадської організації С14, які вимагають його закриття через проросійську позицію, вийшла заслужений діяч мистецтв України Любов Титаренко, яка звинуватила активістів у розпалюванні війни.

Про це повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews, опублікувавши відповідне відео.

Художній керівник і актриса Київського драматичного театру "Браво" несподівано з'явилася на мітингу і повідомила, що на телемостах з Росією, які проходили на телеканалі "Наш", вона закликала людей до світу, тому що бажає, щоб в країні був порядок. На це лідер націоналістичної громадської організації С14 Євген Карась попросив актрису відповісти на питання: "Хто в країні почав війну?".

"Війну почали олігархи, а ви її продовжуєте", - заявила Титаренко, викликавши у присутній гул обурення, і продовжила: "Країні потрібен мир, Донбасу - мир!".

У відповідь на таку заяву активісти зажадали, щоб Титаренко пішла. Спершу ці вимоги супроводжувалися криками "Ганьба", а потім почалося скандування відомої хуліганської кричалки футбольних фанатів: "Ану-ка, давай-ка, у*бывай отсюда".

Увага! Відео містить нецензурну лексику


Як повідомляв "Апостроф", раніше під час мітингу під телеканалом "Наш" між протестувальниками та правоохоронцями сталися сутички.