RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

19 травня

18 травня

Всі новини

Україну атакують потужні снігопади та морози до мінус 24: в яких областях буде найгірше

Україну накриє негода зі снігом, морозами і ожеледицею на дорогах.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Синоптики розповіли, що в неділю, 7 лютого, незначний сніг очікується у Львівській, Івано-Франківській областях. На Закарпатті пройде сніг з дощем. На дорогах ожеледь, пориви вітру 15-20 м/с (рівень небезпеки - жовтий).

У понеділок, 8 лютого, негода прийде в західні регіони, а також Житомирську, Київську, Вінницьку, Черкаську та Кіровоградську області. Там будуть хуртовини та снігові замети - приріст снігу 20-30 см Рівненській, Волинській, Львівській областях 30-40 см). Сніг з дощем, налипання, ожеледь очікуються на Закарпатті, вдень і на Прикарпатті та в південних, Кіровоградській, Дніпропетровській областях (рівень небезпеки - жовтий).

У Києві 8 лютого снігопад, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети, (приріст снігу 15-20 см), на дорогах ожеледиця (рівень небезпеки - жовтий). Температура в столиці вдень - 7-10 градусів нижче нуля, а вночі - до 13-16 морозу.

7-8 лютого в Україні, крім Закарпаття та півдня Одеської області, буде значне зниження температури. Вночі стовпчики термометрів покажуть -12...-18 градусів, у північних областях місцями до 20-24 морозу, вдень до -8...-13, а в південних областях вночі 5-10 градусів морозу, вдень від 4 морозу до 2 тепла.

Такі погодні умови стануть причиною перебоїв з електрикою в деяких населених пунктах. Рух транспорту буде обмежено на ділянках доріг в Рівненській, Волинській, Львівській областях.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні у лютому очікуються короткочасні морози, коли температура повітря буде опускатися до мінус 30, крім того, березень теж здивує холодною погодою.