RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Названо кращі кросовери, які не іржавіють - можуть служити дуже довго

Виробники автомобілів усіма способами намагаються продовжити термін їх служби і захищають авто від іржі. Суть більшості технологій захисту кузовних частин автомобіля від іржі полягає в покритті металу цинкоутримуючими сумішами. Автоексперти назвали кросовери, які мають найкращий опір корозії.

Про це йдеться в матеріалі сайту autogener.

Honda CR-V

Цей кросовер вважається одним з найпопулярніших кросоверів в світі. Оцинкування кузова автомобіля реалізоване гальванічним способом. В середньому до появи першої корозії повинно пройти 11 років з моменту покупки.

Mazda CX-5

Mazda CX-5 другого покоління захищена від іржі таким же способом, як і у CR-V. Термін до першої корозії в середньому теж 11 років.

Mitsubishi Outlander

У Mitsubishi Outlander ситуація з корозією аналогічна з двома попередніми японцями. Така ж картина і у Toyota RAV4, і Nissan X Trail, Suzuki Vitara. По суті на всіх японських кроссоверах реалізована єдина технологія захисту.

Volkswagen Tiguan

Також гальванічним способом захищений Volkswagen Tiguan. В цілому даний рівень захисту можна вважати сучасним стандартом. Такий захист від гниття на кросоверах BMW, Mercedes-Benz, Land Rover.

Корейські виробники і концерн Renault використовують більш просту технологію - цинкометалу. Вона реалізована в таких популярних моделях, як KIA Sportage, Renault Duster. Орієнтовний термін експлуатації до появи іржі - 9 років.

Рейтинг найбільш живучих і не гниючих кросоверів

Audi Q7

Повноцінна гаряча оцинковка. За приблизними розрахунками 23 роки без іржі.

Audi Q3, Q5, Q8, Q3 - повноцінна гаряча оцинковка.

Porsche Cayenne

Volvo XС40 і вся лінійка XС - повноцінна гаряча оцинковка.

Ford Kuga

Кузов самого доступного кросовера оцинкований на гарячу і гарантує 23 роки антикорозійного захисту.

Як раніше повідомляв "Апостроф", американські автомобільні експерти видання Consumer Reports назвали кращі автомобілі з пробігом для недосвідчених водіїв. Вони найбільше відповідають критеріям безпеки, вартості та простоти у використанні.Лідерами рейтингу стали старі седани, хетчбеки і універсали марок Ford, Kia і Volkswagen.