RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Шмигалі захоплюють світ: в мережі хвиля жартів через фото українського прем'єра з "двійником"

У вівторок, 9 лютого, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль провів зустріч з президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем. В мережі звернули увагу на велику зовнішню подібність політиків.

Відповідне фото очільник українського уряду опублікував на своїй сторінці у Facebook, назвавши свого європейського колегу "схожим по духу".

"Напередодні засідання Ради Асоціації Україна-ЄС зустрівся зі схожим по духу Президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем. Поділилися очікуваннями від прийдешнього засідання та обговорили перспективи подальшої роботи.Розраховуємо на узгодження з ЄС конкретних часових рамок для запуску процесу всеохопного огляду досягнення цілей Угоди про асоціацію. Адже імплементація Угоди — це основа для тісного зшивання економік України та ЄС", - розповів Шмигаль про свою зустріч з Мішелем.

Він додав, що очікує від засідання Ради асоціації забезпечення прогресу у подальшому розвитку економічної інтеграції України до ЄС.

Тим часом у мережі прокотилася хвиля жартів через схожість українського прем'єра і президента Європейської Ради.

"Шмигалі захоплюють світ", "Так Мішель став прем'єром України", "Це ж треба бути такими схожими", - пишуть в мережі.

Як писав "Апостроф", люди продовжують знаходити в старих серіях "Сімпсонів" передбачення майбутнього, і цього разу в епізоді 2000-го побачили "Камалу Харіс" - Лізу Сімпсон в костюмі, який разюче нагадує інавгураційне вбрання віце-президента США.