RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Частину України продовжить засипати снігом, вдарить мороз до 18 градусів: прогноз на 15 лютого

У понеділок, 15 лютого, Україна опиниться в зоні холодного атмосферного фронту, який прийде з півночі, стовпчики термометрів можуть опуститися до 18 градусів морозу.

На Україну йдуть потужні повітряні маси, буде дуже холодно - кліматолог Віра Балабух

Про це йдеться в повідомленні на сайті Українського гідрометеорологічного центру.

15 лютого найхолодніше буде в північних областях та на північному сході, де температура впаде до - 15 -18 градусів, а вдень буде коливатися від - 9 до -6.

На решті території країни очікується від 5 до 8 градусів морозу вдень і -5 -12 градусів вночі.

В південних областях і на Закарпатті вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -3 до 0, а вночі 5-8 з позначкою "мінус".

Снігопади у понеділок, 15 лютого, накриють західні області України, а також Вінницьку і Житомирську області, на решті території опадів не очікується.

Як повідомляв "Апостроф", у вихідні в Україну з півночі знову зайде холодне арктичне повітря, а в період з 15 по 18 лютого на півночі країни стовпчики термометрів можуть опуститися до 25-30 градусів морозу.

До слова, снігопади в Києві триватимуть протягом усього лютого. Тільки вдень у неділю, 14 лютого, і в наступний за ним понеділок очікується сонячна погода. Однак, відсутність снігу компенсують люті морози.