RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

14 травня

Всі новини

Під Одесою головлікар дитбудинку ґвалтував підопічних: всі подробиці гучної справи

Обвинувальний акт у справі головного лікаря спеціалізованого дитячого закладу в Одеській області, якого підозрюють в сексуальному насильстві стосовно малолітніх вихованців, переданий до суду.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП Одеської області.

За даними досудового розслідування, 59-річний чоловік більше двох років здійснював розпусні дії і сексуальне насильство по відношенню до плеканкою установи, яким він керував.

"Чоловік запрошував дівчаток до свого кабінету подивитися мультики, поїсти солодощів і пограти і задовольняв свої сексуальні потреби шляхом демонстрації дітям інтимного органу, стосувався останнім до їхніх тілах і схиляв до дій у відповідь. З метою приховування злочину правопорушник просив дітей нікому не розповідати про їх" іграх ", пояснюючи, що це їх з ним таємниця, про яку ніхто не повинен знати", - сказано в повідомленні поліцейської прес-служби.

Підсудному висунуто обвинувачення за частиною 4 статті 153 (Сексуальне насильство) і частини 2 статті 156 (Розбещення неповнолітніх), за ці дії йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як повідомляє місцеве видання "Думська", обвинуваченим є головний лікар Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини Віктор П. На дивну поведінку керівника звернула увагу одна з медсестер, яку здивувало, що дорослий чоловік під час чергування забирав дітей спати до себе.

Всього в цьому закладі перебуває 103 дитини у віці до семи років, до себе в кабінет керівник забирав двох дівчаток - шести і семи років. Після таких візитів на тілі, зокрема на геніталіях вихованок залишалися сліди, які помітила ще одна медсестра, яка написала з цього приводу доповідну на ім'я начмеда установи. Коли реакції не послідувало, вона звернулася в поліцію.

На час розслідування Віктора П. було відсторонено від посади. Сам він заявляє, що його обмовили.

"Я, лікар-педіатр з багаторічним досвідом, сьогодні повинен доводити, що так, я люблю дітей, але не так, як сьогодні про це кричать ті, хто закидає мене брудом і брехнею", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Одесі затримали 48-річного чоловіка, якого підозрюють у систематичному згвалтуванні дружини і двох дочок. Одна з дівчаток через це намагалася покінчити життя самогубством.