RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Як буде виглядати елітний спортивний позашляховик Lotus 2023 року: фото і характеристики

Власник бренду Lotus китайський виробник автомобілів Geely пообіцяв повернути британській компанії її колишню славу і готується в 2023 році представити розкішний спортивний позашляховик.

Про це пише портал hotcars.

У 2016 році ідея позашляховика Lotus була задумана як високопродуктивний бензиново-електричний гібрид, але потім там вирішили вийти на ринок електромобілів.

При цьому Lotus сподівається завоювати певну його частку у гіганта електромобілів Tesla.

Позашляховик Lotus отримав внутрішню назву Lambda, иа спочатку повинен був вийти на ринок з гібридною трансмісією. Пізніше компанія відмовилася від цього плану.

Lotus сподівається перевершити пропозиції позашляховиків конкуруючих брендів, перейшовши на повну електричну потужність.

Новий позашляховик Lotus представлять з подвійним двигуном потужністю близько 600 к.с. Установка з двома двигунами, як і у Tesla Model X, буде використовувати електричну силову установку на кожній осі. Топова флагманська модель буде розвивати 760 к.с.

Нещодавно Geely представила свою нову платформу SEA, яка і буде лежати в основі нового позашляховика Lotus. Платформа SEA та її акумуляторна батарея здатні переносити енергію, необхідну для руху транспортних засобів на відстань до 400 миль на одній зарядці.

Нагадаємо, що експерти назвали найшвидші автомобілі в світі - вони розвивають неймовірну швидкість.