RU  UA

Пограбування топ-чиновника в Києві та скандальна витівка блогера на Майдані - головні новини 3 березня

У Києві пограбували автомобіль виконувача обов'язків голови Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максима Грищука, президент США Джо Байден продовжив санкції щодо Росії через агресію проти України, а на Майдані Незалежності блогер жбурнув у поліцейського тарілкою з вершками. Про це і не тільки - у підсумковому випуску Апостроф News на Апостроф TV.

Пограбування в.о. голови САП

У столиці невідомі обікрали автомобіль виконувача обов'язків голови Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максима Грищука. У машині чиновника вибили скло та поцупили із салону відеореєстратор.

Злочин стався у Шевченківському районі столиці. Поліція вже відкрила кримінальне провадження. Правоохоронці розслідують крадіжку із проникненням.

Продовження санкцій щодо Росії

Президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден продовжив санкції щодо Росії через агресію проти України. Про це йдеться в документі, опублікованому в Американському федеральному реєстрі.

Там наголосили, що ситуація навколо України, як і раніше, містить серйозну загрозу для національної безпеки та зовнішньої політики США.

Витівка блогера на Майдані Незалежності

Просто у центрі Києва блогер запустив у поліцейського тарілкою зі збитими вершками. Інцидент стався на Майдані Незалежності.

Пранкер підійшов до патрульних та повідомив про ДТП, яка ось-ось нібито має статися. Потім він у стилі привітання запустив тарілкою з вершками в обличчя поліцейському. Утім правоохоронець таке привітання не оцінив та наздогнав жартівника.

Витівку чоловік зі своїми друзями знімали на відео, аби потім викласти на YouTube. Таким чином молодики сподівалися заробити гроші. За невдалий пранк столичному блогеру загрожує до п'яти років в'язниці.