RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Названо найкраще жіноче авто року - приваблює якістю і дизайном

Позашляховик Land Rover Defender став переможцем конкурсу "Жіночий автомобіль року".

Про це повідомляє сайт AUTO.RIA.

На думку жіночого журі кращим автомобілем у світі для жінок став преміальний позашляховик Land Rover Defender. За кількістю набраних балів він переміг два інших кросовери, які претендували на перемогу Peugeot 2008 та Kia Sorento. Торік перемогу здобув значно скромніший за вартістю (та й за габаритами) автомобіль Mazda3.

Land Rover Defender - авто не з дешевих: найдоступніша версія позашляховика в Україні коштує 1,7 мільйона гривень. Такий автомобіль комплектується 2,0-літровим дизелем на 200 кінських сил. Є також альтернативні авто потужністю 240 к.с. і версії з 3,0-літровим мотором на 250 коней.

Лінійка бензинових модифікацій Land Rover представлена одним 2,0-літровим турбодвигуном потужністю 300 кінських сил, а топовою є модель з 400-сильною гібридною установкою. Такий Land Rover Defender коштує більше двох мільйонів гривень.

Як повідомляв "Апостроф", американські автоексперти із компанії Kelley Blue Book назвали перелік авто, які найменше втрачають у вартості після 5 років експлуатації.