RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

​Кравчук розповів, чого очікувати від бойовиків на Донбасі після нових санкцій РНБО

Останні рішення РНБО про введення санкцій не можуть привести до загострення ситуації на Донбасі з боку Росії.

Про це розповів представник української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук, повідомляє УНІАН.

"Ситуація ніколи повністю не була мирною. Вона хвилями йде - то піднімається, то опускається. Можливо, і сьогоднішня ситуація зараз загострилася, можливо це якраз реакція на наші дії, тому що коли ми вели себе більш, я скажу так умовно, спокійно, то вони також просто спостерігали...", - пояснив він журналістам.

За словами Кравчука, можливо, Росія почала діяти після реальних кроків президента Володимира Зеленського та РНБО (введення санкцій, призупинення роботи пропагандистських телеканалів).

"Але я не думаю, що це може стати причиною широкомасштабного конфлікту. Якби це комусь могло прийти в голову, то я думаю, це буде не просто помилка, а трагічна помилка Росії", - підкреслив він.

Як повідомляв "Апостроф", Служби розвідки двох країн Балтії опублікували щорічні доповіді про стан міжнародної безпеки та існуючі загрози, в яких підкреслюють агресивні дії Російської Федерації щодо України.