RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Названо три найжахливіші невістки за знаком Зодіаку - здатні зіпсувати життя свекрухи

Астрологи, які раніше назвали найгірших свекрух за знаком Зодіаку, тепер визначилися з найжахливішими невістками.

Про це пише ivona.bigmir.net .

Хто потрапив до лав жахливих невісток за знаком Зодіаку.

Близнюки

Невістка-близнюки спершу може здатися втіленням ідеалу, делікатності і стилю. Вона спілкується зі свекрухою так, начебто вони дружили і підтримували теплі стосунки багато років. Тільки не все так просто. Така невістка запросто може "випадково" розбовтати всі таємниці свекрухи, або "безневинним" шантажем отримати від неї щось таке, що допоможе самій невістці виглядати краще в очах оточуючих.

Лев

Ця особина дуже непроста і не звикла віддавати пальму першості уваги нікому. До того ж, вона для своєї коханої людини повинна бути найдорожчою і єдиною. І тому невістка-Лев не погребує зробити все можливе, щоб максимально обмежити вплив матері на свого чоловіка. Якщо їй щось не сподобається, вона може запросто сказати все в очі, і не буде страждати від того, що образила свекруху.

Скорпіон

Ця дівчина почне правити парадом, ледь переступить поріг спільного житла. І плювати вона хотіла на те, що там вже є господиня-свекруха. Найменші суперечки вона не прощає, а якщо образити таку даму, буде мстити дуже витонченими способами, не прощаючи образу до останнього. Скорпіон-невістка дуже непроста, і спільне проживання з нею призведе тільки до погіршення відносин.

Як повідомляв "Апостроф", чоловіки можуть бути нестерпними, але є п'ять знаків Зодіаку, які з легкістю переплюнуть інших.