RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Поліграф Шариков в ударі: мережі підірвала "дика" заява пропагандиста Лукашенка про Україну

Журналіст-пропагандист білоруського державного каналу Григорій Азарьонок, який підтримує Олександра Лукашенка, що називає себе президентом Білорусі, відзначився скандальним висловлюванням про Україну, в мережі відреагували бурхливо.

Відповідне відео опубліковано в YouTube.

"На телеканалі "Прямий" показали саморобку польського безвусого скопця про нашого президента. Володіє цим каналом шоколадний олігарх Порошенко. Він 4 роки виконував обов'язки наглядача за американським штатом "Постмайданна Україна", - сказав він.

Далі він почав базікати в дусі російської пропаганди.

"Українці, рідні наші слов'яни, як ви терпите це при владі? Як ви терпите нескінченний ярмарок розпусти і розкоші на вашій крові? Ви виходили на Майдан боротися проти корупції. Перемогли? Да Янукович бомж в порівнянні з тим, хто прийшов після. Вони розпродали всю країну. Землю, заводи, порти, дівчат ", - не вгамовувався пропагандист.

Після цього Азарьонок почав ще більше згущувати фарби, несучи повну нісенітницю.

"Вони перетворили квітучу країну на піратський бандеростан. Ваших дітей товарними масштабами продають на органи, а дівчат поставляють в європейські борделі мало не офіційно. Бідна, бідна наша Україна", - сказав він.

Назвавши Україну "країна Гоголя і Булгакова, країна великих києво-печерських святих", пропагандист продовжив свій дивний спіч.

"Що з тобою зробили ці гордони? Ви думаєте, що ви вибрали нового президента? Ні, вам призначили нового гауляйтера. Який далі веде Україну в прірву. Який готовий продати її кому завгодно, вже і Туреччини, і Британії", - сказав він.

Користувачі мережі активно коментують ці абсурдні слова.

Відзначимо, після початку протестів в Білорусі Лукашенко почав здійснювати нападки на Україну.

Зокрема, він провів зустріч з політичним активом республіки, під час якої здивував заявою про те, що Україна нібито задіяна в сценарії зі знищення його держави.

Читайте також матеріал "Апострофа": Бензину немає: чи зможе Лукашенко нашкодити Україні.