RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

8-річна київська модель закрутила роман з 13-річним блогером: в мережі хвиля обурення, фото

8-річна модель Мілана Маханець хизується своїми стосунками з 13-річним блогером Павлом Паєм, а мати дівчинки активно розкручує Instagram-кар'єру своєї доньки.

Про це пише Великий Київ.

Ця пара в Instagram публікують світлини, на яких вони цілуються, а сама 8-річна Мілана Маханець дуже часто позує у відвертому дорослому одязі.

На День усіх закоханих діти орендували окрему квартиру, де знімали "контент" для своїх підписників. Більш того, мати Мілани Дар'я повністю підтримує Instagram-кар’єру своєї доньки та пише, что у дівчинки "усе вийде".

"8-річна київська модель почала зустрічатись із 13-річним Insta-блогером. Вони активно публікують сторіс, де постійно цілуються, дівчинка позує на фото у відвертому дорослому одязі, а її мама це все діло продюсує, заробляючи гроші", - йдеться у публікації.

Українці у соціальних мережах обурилися такою поведінкою дітей та не розуміють, як батьки взагалі допускають таку діяльність. Деякі коментатори закликали позбавити батьків 8-річної Мілани та 13-річного Павла батьківських прав, оскільки підлітку можуть висунути обвинувачення.

"Мені шкода цих дітей, раби соцмереж", "Жах...", Це мамині нереалізовані амбіціі. Бідна дитина", "Який батя - такий син, яка мама така й донька", "Це жахливо! Невже батьки цьому потакають? Дівчинка подобається хлопцеві - це норм. Мімішні відносини - це норм. Але повинна бути межа. Де закінчується мімішність і починається вульгарність та розбещення", "Притягнути тих батьків з обох сторін цієї чудо- пари до відповідальності!", "Цікаво , які служби відреагували на данний допис?", "Жах просто якийсь. Люди добрі, схаменіться... що ви робите? Навіщо так псуєте дітям життя?", - написали українці у коментарях під дописом.

Раніше ми розповідали про скандал у Маріуполі через побиття мамою учня керівництва школи.