RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

З Днем святого Патрика! Красиві листівки і привітання у віршах і прозі

Щорічно 17 березня в Ірландії і в багатьох країнах світу відзначають культурне і релігійне свято - День святого Патріка.

День святого Патріка 2021: історія і головні традиції

"Апостроф" зібрав привітання у листівках і прозі.

***

У День Святого Патрика, друзі, не гріх всім хоча б на один вечір стати ірландцями і відправитися в наш улюблений паб! Побажаю вам випити найсвіжішого і смачного пива, а також повеселитися від душі. І щоб з ранку ви пам'ятали, як вас звуть, прокинулися в затишному ліжку, можливо, навіть не одні. Головне, щоб голова не боліла і сусід виявився приємним у спілкуванні! З Днем Святого Патрика!

***

Вітаю з Днем Святого Патрика і бажаю, щоб життя було щасливим яскравим трилисником конюшини, яке складалося з трьох аркушів - миру, здоров'я і благополуччя. Нехай завжди горить зелене світло до мрій і успіху, нехай кожен день дарує радість, веселощі, достаток і доброту!

***

Вітаю з Днем Святого Патрика, з днем, коли в колишньому всім відомий Патрік звільнив чудовий острівець від лиха і бід. Бажаю нестримних веселощів в це свято і доброго щастя на все життя, бажаю смачного пива, щоб лилося рікою і несподіваних сюрпризів - приємних і забавних, бажаю, щоб на шляху до мрій завжди горіло зелене світло і, щоб клеверок постійно приносив удачу.

***

Вітаю з Днем Святого Патрика і побажати хочу дивовижних веселощів і великого торжества, зеленого світла до удачі і щастя, заповітного трилисника конюшини, який принесе успіх і благополуччя, відмінного настрою і чудову компанію.