RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

День комунальника в Україні: красиві привітання в прозі

У третю неділю березня, 21 числа, в Україні відзначатимуть День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

"Апостроф" з нагоди свята публікує цікаві привітання в прозі.

Привітання

***

Шановні працівники житлово-комунального господарства! Сердечно вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства України. Цей день – вияв уваги та поваги до людей, які своєю непростою щоденною працею забезпечують затишок і комфорт в наших домівках. Добробуту, злагоди, благополуччя.

***

Вітання працівникам ЖКГ, поздоровлення комунальникам. Завдяки вашій праці у сім’ї українців потрапляє тепло і вода, газ та світло. А це означає і добрий настрій…. Ви навчились чітко визначати та вирішувати проблеми, тримати руку на пульсі. Досить символічно, що Ваше свято призначене саме на цю пору. Адже саме зараз закінчується опалювальний сезон. Дякуючи усім присутнім за їх щоденну працю, бажаємо Вам, комунальникам, міцного здоров’я, благополуччя та родинного затишку.

***

Хочу побажати всім працівникам галузі ЖКГ, перш за все, міцного здоров'я, оптимізму і віри в майбутнє. Їхня робота потрібна людям, і споживачі це розуміють. Із святом усіх працівників.

***

Вітаю всіх працівників однієї з найважливіших галузей економіки, з професійним святом! Хочу побажати, щоб Ваша робота завжди була оцінена по достоїнству як споживачами, так і представниками влади. Фінансової стабільності, єдності в досягненні цілей, мудрості і витримки керівникам та згуртованості колективам.