RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Названо найкращі сімейні авто - безпечні, зручні в управлінні і рідко ламаються

Автомобільні експерти склали рейтинг найкращих сімейних автомобілів 2021 року - ці кросовери і позашляховики відповідають всім вимогам для потреб великої родини і є швидкими і маневреними.

Про це пише видання What car?

10. Mazda 3

Це авто має вражаючий вишуканий вигляд і дуже добре оснащене: якість інтер’єру відповідає престижним брендам, а інформаційно-розважальна система чудова.

9. Mercedes-Benz A-Class

Виключно безпечний під час їзди автомобіль має справді особливу зовнішність. Представник A-клас є одним з найбільш бажаних сімейних автомобілів, що продаються сьогодні.

8: Toyota Corolla

Цей гібридний сімейний автомобіль пропонує наднизьку витрату палива та рівень викидів CO2, що робить його чудовим вибором як для приватних покупців, так і для водіїв службових автомобілів.

7. BMW 1 серії

Серед сьогоднішніх сімейних автомобілів преміум-класу, BMW 1 серії є чудовим вибором, якщо ви шукаєте гарну керованість, поєднану з гідною якістю їзди. Ви також отримаєте стильний інтер'єр та найінтуїтивнішу інформаційно-розважальну систему.

6. Volkswagen Golf

Новий Golf - це завжди хороша новина, але остання версія авто пропонує покупцям багато преміальних функцій, яких вони очікували б у більш дорогому автомобілі за розумну ціну. Розчаровує лише його відволікаюче управління та якість деяких внутрішніх пластикових деталей.

5. Audi A3

Хоча остання модель A3 не настільки добре оброблена всередині, як попередня модель, автомобіль має добрі оцінки в порівнянні з преміальним конкурентом. Більше того, A3 пропонує комфортну , приємну їзду , має багато місце для сім’ї та низку якісних бензинових, дизельних та гібридних двигунів. Це один з найкращих гібридів і прекрасний автомобіль сам по собі.

4. Ford Focus

Focus вважається найкращим автомобілем у цьому класі завдяки чудовій керованості, яка по-справжньому вражає, плюс до цього комфортна їзда та просторий салон.

3. Skoda Scala

Scala ставить непереможну планку для сімейного автомобіля, з низькими цінами, плавною їздою, гідною керованістю, хорошою інформаційно-розважальною системою, простором на задніх сидіннях та містким багажником . Якщо ви шукаєте чудовий універсал, мало хто з автомобілів зможе його перемогти.

2. Skoda Octavia

Найновіша Octavia має надзвичайний простір для пасажирів та великий багажник, що недосяжно для більшості конкурентів із класу вище. Це набагато більше, ніж просто велика коробка на колесах: його плюшевий салон , комфортна їзда та економні двигуни роблять його фантастичним автомобілем для подолання великих відстаней.

1. Seat Leon

Цей п’ятизірковий сімейний хетчбек чудово їздить, має багато місця як для пасажирів, так і для багажу, а також добре обладнаний. Додайте до привабливих цін та низьких експлуатаційних витрат вишукано оброблений салон та широкий асортимент двигунів. Це чудовий вибір, якщо ви хочете найкращий сімейний автомобіль.

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерти назвали найпопулярніші в Україні моделі автомобілів з газобалонним обладнанням, які займають 21% ринку.