RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

В Україні масово викрадають авто з США: як не стати жертвою

Часто жертвами викрадення автомобіля виявляються власники автомобілів з США. Як відзначили автоексперти, викрадення автомобіля можна передбачити і запобігти.

Про це пише Auto24.

Кількість ключів

Дуже рідко битий автомобіль з США приїжджає в Україну з двома ключами. Якщо на аукціоні було зазначено більше ключів запалювання, ніж приїхало - це перший привід засумніватися. Найбыльшу небезпеку становить автомобіль, який повинен був приїхати з двома ключами, а до покупця потрапив з одним. В цьому випадку потрібно "відв'язувати" старі ключі і прошивати нові. Тоді вкрадений ключ може тільки відкрити двері, але машина не заведеться.

Установка "маячка"

Для викрадення обладнаного "маячком" автомобіля вибирають час після того, як машиною починають користуватися. Адже часто люди купують авто мало не на останні гроші, а про сигналізацію замислюються через певний час. Весь цей час автомобіль вразливий.

Експерти радять не зволікати з установкою надійної сигналізації, а краще охоронної системи з декількох пристроїв. У тому числі - власного "маячка". В цьому випадку знайти викрадений автомобіль буде значно простіше.

Раніше ми писали, які найпопулярніші в Україні універсали.