RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Чистили майже тиждень: як виглядає відмитий фасад будівлі ОПУ, фото

У п'ятницю, 26 березня, фасад Офісу президента України, який розмалювали і забруднили фарбами під час акції 20 березня на підтримку засудженого Сергія Стерненко, співробітники клінінгової компанії повністю очистили.

Про це повідомили на сайті obozrevatel, опублікувавши відповідні фото.

Як сказано в повідомленні, прибиранням займалися вісім співробітників компанії SPG, які відмили не тільки гранітний цоколь будівлі і вікна, але і плитку на площі перед Офісом президента.

Залишилося провести заміну вхідних дверей, всі роботи по відновленню зовнішнього вигляду ОП і прилеглої території повинні бути завершені до вечора.

Відомо, що раніше ця ж клінінгова компанія надавала послуги таким державним установам як Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України, Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, і Офіс великих платників податків.

Нагадаємо, що поліція почала кримінальне провадження за фактом заворушень, які влаштували учасники акції на підтримку засудженого за викрадення людини активіста Сергія Стерненка 20 березня біля стін Офісу президента в Києві.

Як повідомляв "Апостроф", заворушення, які влаштували прихильники активіста Сергія Стерненка під час акції під стінами Офісу президента України,викликали подив багатьох жителів столиці, які не розуміють, навіщо було бруднити стіни адміністративної будівлі, вибивати скло і псувати майно.