RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Екс-главу правління "ПриватБанку" оголосили в розшук: у чому його підозрюють

Колишній глава правління ПриватБанку Олександр Дубілет оголошений в розшук Національним антикорупційним бюро України. Його підозрюють в причетності до розтрати 8 млрд грн банку перед його націоналізацією в кінці 2016 року.

Про це повідомив в.о. керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максим Грищук в коментарі агентству Укрінформ.

"Детектив виніс постанову про оголошення Олександр Дубілет в розшук", - сказав він.

Нагадаємо, що раніше генеральний прокурор України Ірина Венедіктова погодила повідомлення про підозру трьом колишнім високопоставленим чиновникам "ПриватБанку" в розтраті чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчиненим за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах, і в службовій підробці.

Підозру оголосили колишньому голові правління "ПриватБанку" Олександру Дубілету, колишньому першому заступнику голови правління "ПриватБанку" Володимиру Яценку, колишній керівниці одного з підрозділів "ПриватБанку", яка одночасно займала посаду першого заступника голови правління в пов'язаної страхової компанії, Олені Бичихіній.

Як повідомляв "Апостроф", підозрюваний у привласненні майна колишній перший заступник голови правління "ПриватБанку"Володимир Яценко, якого раніше затримали при спробі покинути Україну, вийшов під заставу.