RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

Всі новини

В Одесі педофіл роками ґвалтував неповнолітніх, шантажуючи розголосом: фото і відео

В Одесі правоохоронці затримали 49-річного місцевого жителя, якого підозрюють у зґвалтуванні дітей.

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

Як стало відомо поліцейським, в 2019 році педофіл зареєструвався в одній з соцмереж під виглядом хлопця. Так він починав дружбу з неповнолітніми дівчатами. Однією з таких виявилася 13-річна жителька міста. Зловмисник випросив її надіслати йому фото інтимного характеру. З таким компроматом він почав шантажувати дитину, що опублікує знімки в інтернеті, відправить її батькам, родичам і друзям. Щоб не допустити такого, педофіл вимагав зустрітися з ним.

Дівчинка під тиском дозволила зловмисникові прийти до себе додому, коли мама була на роботі. Він скористався моментом, зґвалтувавши її. Так тривало два роки, поки дитина не розповіла мамі. Жінка після цього звернулася в поліцію.

Зловмисника затримали. Йому оголосили про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених частинами 3 та 4 статті 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без альтернативи внесення застави.

В ході обшуку вдома у педофіла вилучили ноутбук з фото і листуванням його жертв. Кількох з них вже встановили. За словами дівчат, вони також познайомилися в мережі.

За скоєне чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі. Триває слідство.

Як повідомляв "Апостроф" 20 березня в Києві затримали чоловіка, який здійснював розпусні дії відносно неповнолітньої дівчинки на дитячому майданчику. Ним виявився уродженець Республіки Узбекистан.