RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Коли в Україні проясниться небо і закінчаться снігопади: синоптик назвала дату

Різке похолодання, яке накрило територію України останніми днями, ще протримається один день, а на вихідних температура повітря підвищиться до 10-16 градусів тепла.

Україну чекають квітневі морози: синоптик озвучила прогноз погоди на тиждень

Про це на своїй сторінці у Facebook написала відомий синоптик Наталка Діденко.

За прогнозом синоптика, у четвер, 8 квітня, в Україні місцями можливий мокрий сніг - на заході, місцями у північних областях та на Вінниччині. На решті території буде сухо, окрім Криму та Приазов'я, де можливі дощі.

"Температура повітря найближчої ночі в західних та північних областях ще поморозить, очікується 0-4 градуси морозу, проте вже завтра вдень розпочнеться, хоча й несміливе, але все ж підвищення температури повітря, +6+10 градусів. Вітер буде західний, помірний, до рвучкого", - пише Діденко.

У Києві, за словами синоптика, 8 квітня очікується хмарна з проясненнями погода, дощ чи сніг малоймовірні.

"Температура повітря у столиці найближчої ночі буде "на любителя", 0-2 градуси морозу, завтра вдень потепліє, якщо це можна так назвати, до +7+9 градусів", - прогнозує синоптик.

Також Діденко потішила оптимістичним прогнозом погоди на вихідні - очікується потепління до +10-16 градусів, опадів чекати не варто.

"Найближчим уїк-ендом практично повсюди в Україні атмосфера організує сонце, суху погоду, а стовпчики термометрів виструнчать спинки до +10+16 градусів", - написала Діденко.

Як повідомляв "Апостроф", в Закарпатській області в ніч на вівторок, 6 квітня, випав сніг. Його так багато, що довелося чистити дороги.