RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

В Одесі упіймали банду молодих красунь - "занурювали" багатих клієнтів в іншу реальність: фото

На Одещині правоохоронці у вівторок, 13 квітня, викрили злочинну групу, яка налагодила в Одесі розповсюдження наркотиків - кокаїну, МДМА, амфетаміну та канабісу. Причому в групу входили молоді дівчата, які пропонували "зануритися" в іншу реальність багатим клієнтам.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Одеської обласної прокуратури.

Слідчі з’ясували, що на території Одеси та області діяла злочинна група, до якої входили переважно молоді жінки "модельної зовнішності", яка спеціалізувалася на розповсюдженні наркотичних засобів та психотропних речовин.

"Знайомлячись в клубах, через інших вже довірених клієнтів, дівчата серед заможних осіб шукали нових "друзів" та пропонували "занурення в іншу реальність", - йдеться в повідомленні.

"Товар" пропонували через акаунти у месенджері Telegram по аудіодзвінку чи sms-повідомленню, а реалізація наркотиків відбувалась з рук в руки або за допомогою так званих "закладок".

Кошти за придбані наркотики "клієнти" перераховували на банківські картки або особисто передавали безпосередньо в руки фігурантів.

"Під час проведення санкціонованих обшуків помешкань та транспортних засобів дилерів правоохоронці вилучили кошти в національній та іноземній валюті, мобільні телефони, банківські картки, а також розфасований кокаїн, канабіс, амфетамін та МДМА. Наразі вирішуються питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 307 КК України", - додали в прокуратурі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на заході України Нацполіція провела масштабну спецоперацію із затримання злочинного угруповання, учасники якого тероризували жителів західних областей країни - нападали і грабували людей, які займалися валютними операціями.