RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

З днем ангела Вадима! Прикольні листівки і найкращі смс

22 квітня іменини святкують Вадими, і в цей день потрібно вітати знайомих, родичів і друзів з цим ім'ям.

"Апостроф" зібрав найкращі привітання для Вадимів.

***

Вітаю з Днем Ангела Вадима. Нехай ангел тебе не покидає, нехай удача від тебе не відходить, нехай мужність веде тебе до благородної перемоги. Від щирого серця бажаю здоров’я, любові, благополуччя, миру, радості, міцних сил і першості у всьому. Хай щастить!

***

В цей святковий день вітаю Вадима з Днем Ангела. Бажаю йому завжди відчувати підтримку свого ангела-хранителя, а також друзів та близьких. Нехай кожен день посміхається доброю звісткою, а ніч знімає всю втому і забирає неприємності.

***

В День Ангела Вадима хочеться побажати миру і благополуччя. Бажаю першості в житті, удачі на будь-якому життєвому шляху. Нехай ясним буде не тільки це свято, але і всі твої дні, нехай радіє твоє серце і дарує близьким любов. Нехай добрий ангел охороняє твій будинок від усього лихого.

***

Вадим. В День твого Ангела Вадима хочеться побажати тобі, щоб твоє світле, радісне життя було наповнене любов’ю до ближніх, щастям, добробутом. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поруч і все в житті складається вдало.

***

Дорогий Вадим! Нехай твій ангела почує всі твої молитви і допоможе впоратися з усіма негараздами на життєвому шляху! Будь стійким у своїй вірі, допомагай нужденним, прощай людям їх помилки і будь милосердним по відношенню до близьких. Зі святом тебе!

Від щирого серця вітаю з Днем Ангела Вадима. В цей щасливий і радісний день хочу побажати тобі великого успіху на твоєму шляху, великого везіння і благополуччя. Нехай всі цілі будуть досягнуті, нехай друзі тобі будуть вірні й віддані, нехай любов твоя буде взаємною і вічною. Нехай твій ангела покровитель кожну секунду піклується про тебе і вберігає від всього лихого.

***

Дорогий Вадим. Вітаю з Днем Ангела! У це свято бажаю тобі завжди знаходити сили, щоб протягнути руку допомоги нужденним і частіше зустрічати на життєвому шляху таких же добрих і чуйних людей, як ти. Нехай в твоїй душі панує гармонія та любов!

***

Дорогий Вадим. Вітаю тебе з Днем Ангела і бажаю тобі завжди з посмішкою зустрічати новий день. Нехай всі бажання виконуються, а віра в краще супроводжує тебе по життю. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде з тобою поруч і вберігає тебе від всього поганого.