RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Україну заливатиме дощами, вдарить мороз: синоптики дали прогноз на початок тижня

Синоптики вже попередили, що в Україні погода на травневі свята не буде радувати особливим теплом, а також розповіли, якою буде погода на початку Страстного тижня - 26, 27 і 28 квітня.

Про це повідомляє офіційний сайт Українського гідрометцентру.

У більшості регіонів країни будуть дощі. Синоптики заявили, що опадів варто очікувати в Донецьку, Запоріжжі, Херсоні, Сімферополі, Кропивницького, Полтаві, Харкові, Сумах та Чернігові. 26 квітня в цих містах будуть не тільки дощі, але і зниження температури повітря до +10 ... + 8 градусів тепла.

У вівторок, 27 квітня варто очікувати дощі в Миколаєві, Луганську, Полтаві, Черкасах, Харкові, Чернігові, Херсоні та Одесі. Температура повітря в цих регіонах досягне позначки +11 градусів, в деяких регіонах, таких, як Сімферополь, температура повітря сягне позначки +12 градусів тепла. У Києві в цей день також варто очікувати опадів, за словами синоптиків, дощ може закінчитися ближче до вечора.

У середу, 28 квітня, дощі дійдуть і до Ужгорода, Львова, Івано-Франківська та Чернівців. Примітно, що в тих регіонах, які будуть страждати від дощів 26 та 27 квітня, в цей день буде сонячно, температура повітря сягне позначки +14 градусів. У дощових регіонах 28 квітня температура знизиться до +8 градусів, а в деяких містах, наприклад, у Чернівцях, стовпчики термометрів покажуть +13 градусів.

Читайте також матеріал "Апострофа": Багато дощів і тепла: до акою буде погода на Великдень і травневі свята.