RU  UA  EN

Четвер, 20 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 червня

Всі новини

Прикольні короткі вітання з Чистим четвергом

Чистий четвер у цьому році випадає на 29 квітня. Це важливий день для православних християн.

"Апостроф" зібрав жартівливі короткі привітання.

Чистий четвер 2021: красиві листівки і кращі поздоровлення у віршах і прозі

***

Хочу побажати, щоб сьогоднішня банька тобі кісток не ламала! Нехай пісок не сиплеться з тебе та твоїх рідних! Бажаю, щоб у Чистий четвер руки не боліли від роботи й тотальної чистки в домі. Бажаю, щоб разом із чистою водою подув вітер змін. І приніс пристрасні, гарячі ночі, лямурчіков та романтику, удачу, радість та величезне везіння!

***

У Чистий четвер бажаю, щоб мочалка заскребла з тебе усі образи та засмучення! Нехай геть змиє із тебе усі гріхи! Нехай вода допоможе вилікуватися від хвороб. І тіло стане здоровішим та білішим від снігу. Нехай шкіра від мочалки хрумтить, тіло горить, але ти не здавайся, гарненько очищайся! Щоб душа твоя, як струна, заспівала, швидше за прибирання берися!

***

Бажаю неймовірних підйомів і таких же успіхів! Нехай настрій будемо полуничним, день - повним веселощів і дива, людей навколо таких, які дарували б тільки радість! А ще, щоб у глечику зі святою водою опинився справжній джин і виконав усі твої побажання!

***

Бажаю, щоб свята вода тебе поливала, і ти розпускалася, як гарна ніжна квіточка! Не в'янь, рости серед бур'янів, пахти! Залишайся оптимістом у житті, й нехай попереду на тебе чекає тільки усе найкраще!

***

Нехай у тебе не болить вранці голова, здоров'я й веселощі будуть безмежними! Любові та натхнення, танців і пустощів! Нехай сіль буде тільки на твоєму столі, і її не буде у твоєму житті! Міцного здоров'я, супер-ідей, грошенят і кайфу від життя! Нехай свята вода забирає геть злобу й образи. І замість них приносить яскраві щирі сплески фортуни!

***

Бажаю, щоб свята вода допомогла тобі стати досконалою й унікальною людиною! Посміхайся, радій життю, насолоджуйся буттям! Нехай у твоїй голові залишаться тільки найвеселіші таргани! А ще бажаю метеликів у животі та щоб гроші, як мухи, липли до тебе!

***

Сьогодні Чистий четвер - і це, безумовно, найкращий період для того, щоб усе переосмислити, стати чистішим і світлішим, змінити свою думку! Нехай не буде місця для злоби, образ і прикрощів! Бажаємо усім усього лише найсвітлішого! Нехай душа буде зігріта сонцем і теплом! Світлого Великодня та смачних пасок!