RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

У Нафтогазі прийнято ще одне гучне рішення: перші деталі

У середу, 28 квітня, Кабінет міністрів України звільнив Андрія Коболєва з посади голови НАК "Нафтогаз України" і призначив в.о. Юрія Вітренка, 30 квітня стало відомо, що всі члени наглядової ради НАК "Нафтогаз" подали у відставку.

"Нафтогаз України" - шило на мило або рокіровка мільйонерів

Про це повідомляється на сайті "Нафтогазу".

"Відповідно до корпоративних процедур, припинення повноважень набере чинності 14 травня 2021 року ... Наглядова рада скористається наступними двома тижнями для надання підтримки компанії, наскільки це можливо, і того, щоб забезпечити належну передачу повноважень", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що наглядова рада зібралася на позачергове засідання, як тільки були відновлені її повноваження, і провела зустріч з новим керівником і членами правління. Останні під час зустрічі "висловили стурбованість з приводу можливості надалі виконувати свої повноваження".

Як писав "Апостроф", політичний експерт Олег Голубенко висловив думку, що зміну Кабінетом Міністрів керівника "Нафтогазу" Андрія Коболєва на Юрія Вітренка, слід розглядати як велику угоду. Це сприятиме призначенню нового обличчя на пост міністра енергетики.