RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Названо авто, в яких найчастіше скручують пробіг - стережіться обману

В Україні дуже часто шахраї під час продажу автомобіля скручують пробіг, але на деяких моделях це роблять з особливою регулярністю.

Портал AUTO.RIA представив список з 30 моделей, серед пропозицій яких найбільша ймовірність зустріти "примусове омолодження" автомобіля.

На опублікованій інфографіці у кожної окремої моделі наведені частки пропозицій з виявленими "скрутками" у ставленні до загального обсягу пропозиції.

Якщо у якоїсь певної моделі зазначено значення 33%, це означає, що близько третини таких авто, пропонованих до продажу, можуть бути зі скрученим пробігом.

Статистика наведена за перший квартал 2021 року.

Наявність вгорі рейтингу корейських авто пояснюється тим, що на них раніше могли працювати в таксопарках, тоді як окремі спритники намагаються продавати їх як звичайні, некомерційні авто.

Також в список почали потрапляти авто з Америки, в яких вкрай рідко зустрічаються "скручування", так як їх історію порівняно легко перевірити.

Також експерти попередили, що не завжди авто зі скрученим пробігом може коштувати дешевше. Найчастіше шахраї продають їх за середніми цінами на ринку.

Нагадаємо, що продавці автомобілів перед продажем часто намагаються "омолодити" своє авто.