RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Відомі українські фантасти оскандалились, подякувавши ватажку бойовиків ДНР

Письменники з Харкова Дмитро Громов і Олег Ладиженський під псевдонімом "Генрі Лайон Олді" подякували терористу ДНР Олександру Кофману за отримання російської премії.

Про це пише 057.ua.

Премію вручали в Санкт-Петербурзі, вона присуджувалася за підсумками 2019 року. Харків'яни отримали премію за роман "Блудний син, або Ойкумена: двадцять років по тому".

За книгу проголосували 46 учасників конференції, в тому числі колишній "міністр закордонних справ" і нинішній глава "суспільної палати" бойовиків ДНР Олександр Кофман.

Терорист Кофман на своїй сторінці в Facebook привітав українських письменників з отриманням премії, а також заявив, що "радий результату і особисто голосував". Під цим постом "Генрі Лайон Олді" написали: "Спасибі величезне". А Олег Ладиженський особисто подякував бойовику словами: "Несподівано. І страшенно приємно. Спасибі". Ладиженський написав, що не сумнівався в тому, що Олександр Кофман проголосує за них.

Як повідомляв "Апостроф", мережі шокував дитячий "захід" в окупованій Горлівці, який був присвячений ліквідованому екс-ватажку проросійських бойовиків ДНР Олександру Захарченку.