RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Як реагувати на таких "гостей"? Жінка відзначилася хамською витівкою в ресторані: відео розбурхало мережі

У Львові "прославилася" відвідувачка ресторану, яка поклала ноги на стілець на літній терасі. Коли до неї підійшла офіціантка, щоб зробити зауваження, жінка нахамила тій, а по завершенню свого культурного відпочинку ще й облила стілець рідиною.

Відповідне відео з камер відеоспостереження ресторану Dolce Vita, що на вул. Краківській, опублікував працівник закладу Валентин Самойлов.

Молода жінка, одягнута в світлий брючний костюм, проводила час на літній терасі італійського ресторану Dolce Vita у Львові. Однак, як виявилося, просто сидіти на стільці жінці не подобалося, тому вона просто у взутті підібгала ноги під себе. Коли до відвідувачки підійшла офіціантка, жінка жодним чином не відреагувала на її зауваження опустити ноги зі стільця, а ще й накинулася на неї з лайкою.

Коли нахаба вирішила покинути заклад, "на згадку" про себе вона залишила брудну калюжу на стільці - жінка просто вилила на стілець, який вже забруднила, соус.

Хамська поведінка жінки викликала обурення у користувачів мережі і вони залишили чимало гнівних коментарів і порад, що треба робити з такими відвідувачками.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у місті Вишневе Києво-Святошинського району на відео потрапив п'яний чоловік, який вночі громив припарковані авто.