RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Суд виніс вирок нелюду, що вбив малолітнього похресника: фото

Деснянський районний суд Києва виніс вирок чоловіку за вбивство 6-річного хлопчика - нелюд побив дитину до непритомного стану і від отриманих тілесних ушкоджень той помер у лікарні. За скоєний злочин фігурант найближчі 13 років проведе за ґратами.

Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції Києва.

Моторошний інцидент стався влітку 2020 року у будинку на вулиці Шолом-Алейхема, що у Деснянському районі. Медики отримали повідомлення про те, що з вікна багатоповерхівки випала 6-річна дитина. На адресу виїхали і поліцейські.

На місці правоохоронці опитали свідків та встановили, що хлопчику завдав тілесні ушкодження його 38-річний хрещений батько, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Через декілька днів від отриманих травм потерпілий помер у лікарні. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 п. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та повідомили правопорушнику про підозру.

"У ході досудового розслідування слідчі назначили судово-психіатричну експертизу, згідно з висновком якої на момент скоєння злочину фігурант міг усвідомлювати свої дії та керувати ними. У залі суду обвинувачений визнав свою провину", - повідомили в поліції.

Обвинувальний акт щодо нелюда було направлено до Деснянського районного суду, який визнав чоловіка винним. Наступні 13 років чоловік відбуватиме покарання у вигляді позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", на Буковині п'яна дочка вбила батька. Поліцейські вже затримали її, триває досудове розслідування.