RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Видання "Коментарі" оголосило про старт опитування "Топ-50 політичних експертів України"

Портал "Коментарі" і рейтингова платформа "Ratings.comments.ua", яка на сьогоднішній день є головним рейтинговим ресурсом онлайн, запускає нове опитування серед українців, на цей раз визначаються "Топ-50 політичних експертів України".

Про це йдеться на сайті видання.

"Посередниками між народом і владою є експерти, які формують громадську думку. Саме фахівці в сфері державної політики роз'яснюють членам суспільства через ЗМІ ідеологію і програми тих самих політиків. Портал "Коментарі" запускає рейтинг Топ-50 політичних експертів, який допоможе зрозуміти, хто є хто в "політичному тераріумі", і дозволить розібратися, кому найбільше довіряють українці в 2021 році", - йдеться на сайті.

Проголосувати можна лише за одну кандидатуру - змінити своє рішення після голосування вже не можна. Голосування триватиме з 17 по 31 травня 2021.

Раніше портал "Коментарі" з читачами визначив кращі авіакомпанії України, опитування "Коментарі" проводили разом з рейтинговою платформою "Ratings.comments.ua".

Раніше рейтинговій платформі медіагрупи "Коментарі" виповнився рік. Платформа Ratings.Comments.UA від порталу "Коментарі" провела 23 анкетування на різні теми і стала сучасним зручним інструментом для галузевих експрес-опитувань. Платформа спеціально адаптована під сегментування аудиторії за професійною ознакою, щоб можна було дізнатися реакцію вузької категорії громадян на ту чи іншу проблему.