RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Сервіс не гірше закордонного: названо кращі курорти в Україні і ціни на відпочинок

Продовжуючи тему морських курортів в Україні, варто зазначити готелі, які зроблять відпочинок по-справжньому розслаблюючим і комфортним.

Про це пише "РБК-Україна".

Спа-комплекс на Арабатській Стрілці

Готель "Райський сад" Фото: booking.com

Говорячи про розслаблення, не можна не згадати спа-комплекси. Так, в Херсонській області в 10 км від міста Генічеська, зате в самому центрі селища Генгорка на першій лінії біля моря розташувався готельний комплекс "Райський сад".

Готель має 190 номерів підвищеного комфорту, є свій пляж, вода видобувається з субартезіантської свердловини. На території комплексу є спа-центр, тренажерний зал, більярд, дитячий, спортивний і волейбольний майданчик, водні атракціони на пляжі. Також є відкритий басейн з підігрівом, коли прохолодна погода.

На сніданок і вечерю є "шведський стіл", а на обід - комплексний або по меню, включаючи дитяче. Також є ресторан і кафе.

Готель відмінно підійде для туристів з маленькими дітьми, так як для дітей від 5 до 10 років пропонується знижка в розмірі 18% і регулярно пропонують акції.

От 1 350 гривень на добу за двомісний номер. З 1 травня по 14 червня діє знижка 15%. Проживання на двох за 7 ночей в номері-стандарт з триразовим харчуванням, комплексом спа-послуг (масаж, ароматерапія, соляна кімната), доступом до басейну, спортзалу і тренажерного залу - 16 500 гривень.

Цілющі грязі на Азовському морі

Готель Sun Resort Фото: lovileto.com.ua

Готель з 60 номерів у першій лінії моря Sun Resort розташований в оточенні лиманів з цілющими грязями і облаштованого пляжу, на Бердянській косі в Запорізькій області.

На території працюють два ресторани з різними системами: "шведський стіл" і "a'la carte". Континентальний сніданок в одному з ресторанів включений у вартість. Є три бари.

Крім того, є 40-метровий басейн з двома півостровами, мостом і зоною для дітей. Для додаткового розслаблення можна попаритися в сауні на сеансі масажу в спа-центрі.

Є квести для дітей, танці по типу сальси та бачати, атракціони і психологічні тренінги.

Двомісний стандарт - від 4 250 гривень на добу з 1 червня (сніданок включений). У вартість входить відвідування басейну і тренажерного залу.

Затока - дешева альтернатива Туреччині

Готель "Leopolis Lux" Фото: booking.com

В апарт-готелі "Leopolis Lux" на березі моря в центральній частині курортного селища Затока є 73 комфортабельних номери, два басейни і аніматори, ресторан.

Також є свій пляж, де щодня просівають пісок, майданчик для пляжного волейболу. Варто зауважити, що готель користується великою популярністю, тому часто буває мало вільних номерів.

На початку червня проживання в номері люкс з виглядом на море - 2 500 гривень (з мінімальний строк 2 доби).

Також в Затоці є ще один хороший готель "Hotel Aquapark Zatoka", в якому в 2021 році побудували другий корпус з видом на лиман і власним басейном. Всього в готелі є 173 номери.

Hotel Aquapark Zatoka Фото: agoda.com

На території готелю розташовані аквапарк, два басейни, ресторан. Для дітей є різна анімація.

Проживання 3 ночі на початку червня в номері стандарт з харчуванням "сніданки" - 3 321 гривня, з харчуванням "повний пансіон" - 6 270 гривень.

Виноградники і Чорне море в Коблево

Навколо чорноморського курорту Коблево в Миколаївській області ростуть виноградники. У готелі "De La Vita" з триразовим харчуванням є власний пляж біля Чорного моря і басейни. У готелі є бар, сніданки континентальні.

De La Vita Фото: ht.kiev.ua

Номери оснащені кондиціонером, плазмою і кабельними каналами, холодильником, чайником, душем.

Двомісний номер з триразовим харчуванням за 2 ночі на початку червня - 5 800 гривень, при розміщенні трьох гостей - 7 600 гривень.

Раніше ми робили огляд цін на курортах для туристів, які хочуть відпочити на Арабатській стрілці в 2021 році.