RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У США презентували унікальний намет для електрокара - дуже міцний і стильний: фото та відео

Новий виробник електрокарів Alpha Motor Corporation спільно з виробником туристичного спорядження розробив намет Cloudbreak, яка розміщується в кузові пікапа Alpha Wolf.

Відповідне відео опубліковано на YouTube-каналі Alpha Motor Corporation.

Намет розміщується на задню частину пікапа, яка служить платформою для кріплення. Всередину ведуть два входи. За словами розробників, конструкція намети дуже міцна і являє собою варіант "екстремального кемпінгу".

"Ми знайшли ідеальну структуру, яка гарантує стабільність і пропонує комфортний доступ. Багато конструкцій пропонують ті чи інші переваги, але завдяки цій геодезичній структурі ми знайшли ідеальний баланс", - зазначив співзасновник Heimplanet Штефан Клаус.

Він додав, що розробка "симбіозу автомобіля і намету" зайняла багато часу. Про те, чи буде намет від Heimplanet пропонуватися в комплекті як спеціальна модель, або її можна буде придбати окремо як аксесуар, не повідомляється.


Як повідомляв "Апостроф", в США конструктори приступили до створення концептуально нового автомобіля - він буде приводитися в рух за допомогою сонячної енергії.