RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Українці штурмують курорти: скільки коштує відпочити на Азовському і Чорному морі

Сезон відпусток у самому розпалі і українці заполонили курорти на Азовському і Чорному морях.

"Апостроф" розповідає про ситуацію в найпопулярніших курортних місцях України.

Одеса

В Одесі можна знайти як житло преміум-класу за відповідними цінами, так і відносно недорогі варіанти - хостели для молоді та квартири в місті. Готелі у моря також пропонують різний цінник - наприклад, тиждень в апарт-готелі біля пляжу Чайка обійдеться в 12 тисяч гривень. Є варіант і за 60 тисяч (з сніданками) за готель близькою за рівнем сервісу до турецького.

Залізний порт

Готелі з рівнем сервісу хостелу без харчування обійдуться від 600 до 2000 гривень за ніч. За ці гроші можна отримати проживання в корпусах типу дачних будинків або "піонерських таборів". За апартаменти з видом на море потрібно віддати від 3766 гривень на добу. За тиждень за двох тільки за проживання це обійдеться в 26 тисяч гривень.

Кінбурнська коса

Для тих, кому це підходить, на Кінбурнській косі - широкий вибір кемпінгів з туалетами, літніми душами і умивальниками. У деяких працює літнє кафе, де можна харчуватися. Є можливість оренди наметів. Перевага такого відпочинку - малолюдно і чисте море.

Затока

Вибір готелів в Затоці, яка славиться своїми пляжами, широкий - від хостелів і простих апартаментів до готелів 3 і 4 зірки. Найдорожчі варіанти - 57 тисяч гривень в тиждень. Є можливість зняти апартаменти на велику компанію, що здешевить цінник.

Бердянськ, Генічеськ і Кирилівка

У цих популярних місцях для відпочинку на Азовському морі можна знайти приватне житло за досить демократичними цінами. Є й готелі, цінник в яких теж радує - в середньому 300-1000 гривень на добу. Є й дорожчі варіанти, аж до 60 тисяч за тиждень.

Раніше "Апостроф" розповідав про кращі місця в Україні на будь-який смак і гаманець для відпочинку на Чорному морі.