Щоб підняти імунітет і не захворіти коронавірусом, необхідно їсти овочі і приймати вітаміни D і C.
Про це в ефірі ток-шоу "Всьо по бєспрєдєлу" з Роксаною Руно на Апостроф TV розповіла лікар-імунолог, доктор медичних наук Віра Казмірчук.
"Споживайте зелень. Кріп, петрушка, селера, часник, цибуля - все, що хочеш. Ще зараз масово немає огірків та помідорів , але в мене на дачі вже зав’язуються. Будуть власні на городах огірки й помідори", - сказала Віра Казмірчук.
Також до коронавірусу особливо сприйнятливі люди з високим рівнем фібриногену. Він характеризується запамороченням, болем в серці і затрудненим диханням. Також можна опинитися в лікарні через понижений альбумін і білок в організмі.
Для профілактики коронавірусу можна приймати вітаміни D і C, якщо в організмі їх недостатньо. Однак перед прийомом необхідно дізнатися рівень кортизолу.
"Він виробляється тоді, коли потрібно, коли є стрес. Це дуже важливий показник. Це дуже дешево та легко перевірити", - додає лікар-імунолог.
Детальніше читайте в нашому матеріалі: У росіян "водка да селедка", тому у них бушує "Дельта" - лікар-імунолог