RU  UA  EN

Пʼятниця, 22 листопада
  • НБУ:USD 41.00
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  41.00
Суспільство

Новини

21 листопада

Всі новини

"Там водка да селедка": лікар розповіла, чому Росія загинається від "Дельти"

У Росії, де фіксують антирекорди зі смертей від коронавірусу, замість м'яса їдять "горілку і оселедець", тому у них в організмах не виробляється білок, який міг би зупинити зараження і розвиток коронавируса.

Про це в ефірі ток-шоу "Всьо по бєспрєдєлу" з Роксаною Руно на Апостроф TV розповіла лікар-імунолог, доктор медичних наук Віра Казмірчук.

"Там багато в кого "водка да селедка". Ви ж розумієте, що Москва - це не Росія. Периферія… Нашим людям здається, що там добре, але нічого там доброго немає", - каже Віра Казмірчук.

Штам "Дельта" також "лютує" в Індії, де набув широкого поширення через особливості харчування в цій країні - вони майже не їдять м'ясо. З Індії в Україну, за словами Віри Казмірчук, вірус не дійде.

"Ви знаєте Індію? Я була там місяць - колись рекламувала медицину України в Делі. Це було дуже давно. В Індії багато хто не їсть м’ясо, 70% населення Індії має дуже низький рівень білку, особливо альбуміну. Це такий білок, як таксі. Ви можете багато чого спіймати, а таксі вас відвезе, куди треба. Це білок, який є всюди. Коли людина хворіє, він виробляється шалено. А що в індусів може вироблятися, коли в них немає білку?", - каже лікар-імунолог.

Детальніше читайте в нашому матеріалі: У росіян "водка да селедка", тому у них бушує "Дельта" - лікар-імунолог