RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Райський пляж і доступне житло: умови в Санжійці і вид на курорт з висоти пташиного польоту

Сезон відпусток у розпалі і відпочинок в Україні набирає популярності. Мальовниче місце під назвою Санжійка ще не таке популярне серед туристів, і тому залишається одним з унікальних напрямків для відпочинку або подорожей.

Про цей курорт розповідається в відео на YouTube-каналі "Вокруг света".

Санжійка - невелике селище і порівняно маловідомий курорт на Чорному морі приблизно в 35 кілометрах від Одеси. У ньому неймовірної краси природа, цілюще повітря і, звичайно ж, море.

Ціни на житло стартують від 100 грн за ніч, сезон прийому туристів - з червня до кінця вересня. У Санжійку потрібно приїжджати не в розпал сезону, так як можна потрапити в наплив людей, який з кожним роком все більше.

Доїхати можна з Одеси - за 30 грн на автобусі з південного вокзалу, їхати близько години. На своєму авто - з Одеси потрібно дістатися до Чорноморська, а звідти вже по південній трасі до Санжійки.

Таксі обійдеться в приблизно 300 грн з вокзалу Одеси.

Основна причина, по якій сюди їдуть пляжники - можливість плескатися в морі, не переживаючи за збереження своїх речей і розклавши все як захочеться. Адже тут місця вистачить хоч для п'яти підстилок, парасольок і наметів.

Читайте матеріал "Апострофа": У Туреччині можна відпочити за 15 тисяч за двох і це буде "все включено" - фахівець з туризму.