RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Названо найкращі пляжі Києва для приємного та безпечного купання

Так як вихідні в Києві обіцяють бути сухими і спекотними, жителі столиці планують провести ці дні на місцевих пляжах.

“Апостроф” розповідає, де в Києві найкраще купатися.

Гідропарк

Дозвіл на купання отримали п'ять пляжів - "Молодіжний", "Венеція", "Дитячий", "Передмістна слобідка" та "Золотий". У районі Венеціанського мосту є навіси та атракціони. У наявності роздягальні та безкоштовні туалети.

Лівий берег

Подейкують, що на пляжах "Веселка" та "Нікольська Слободка" вода чистіша, аніж у Дніпрі. Тут вельми затишно, а також є місця для перевдягання, туалети, душ, спортивні майданчики. Є навіси, а є й дерева, що створюють затінок.

Пляж "Центральний"

Комунальники підтвердили, що вода на пляжі на Трухановому острові придатна для купання. Найбільше цю зону люблять прихильники активного способу життя. Поряд – тенісні корти, прокат велосипедів, скеледром, парашутна вишка.

Оболонський район

Пляжі з обстеженою водою – це "Вербний", що на однойменному озері, акурат біля проспекту Романа Шухевича, та "Пуща-Водиця". Перевіряють воду в озері щотижня.

Троєщина

Пляж "Райдуга" знаходиться на озері Радунка, на Райдужному масиві. Найбільше пасує для відпочинку з дітьми. Є тут і прокат катамаранів. Також є пляжі "Троєщина" та "Чорторий", який є одним із найбільших у столиці.

Пляж "Галерна", Корчувате

Пляж на Галерній затоці в селі Корчувате називають досконалим місцем для усамітнення. Тут не велелюдно. Але й місця не так багато.

Детальніше читайте в матеріалі: Усі - на пляж: де у Києві безпечно купатися і гарно відпочити