RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

"Він звучить гидко": киянка жорстко поплатилася за образу української мови

Компанія AllStars-IT звільнила свою співробітницю, яка у соцмережах назвала українську мову “мерзенною”.

Про це компанія повідомила в своєму Instagram.

Усе почалось з того, що киянка на ім'я Анастасія Польських заявила, що ненавидить українську мову та вважає її “мерзенною”. Потім уточнила, що взагалі “не переварює” державну мову.

Як повідомляє “Катарсис”, користувачів соцмереж, які її засудили, вона назвала “хворими” та подякувала за так званий піар. Однак згодом чомусь видалила всі сторіс, де поливала брудом державну мову.

На щастя, скандал помітили в IT-компанії, де Анастасія проходила випробувальний термін, та звільнили українофобку.

“Компанія не підтримує погляди Анастасії щодо української мови. Навпаки, ми є активним учасником і організатором соціальних проектів на благо українського суспільства… Анастасія закінчує випробувальний термін і результати роботи дівчини незадовільні… Беручи до уваги неприпустимі публічні висловлювання та результати роботи Анастасії, сьогодні дівчині офіційно повідомили про закінчення професійних відносин”, - йдеться в повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що юна блогерка з Ірпеня закликала заборонити українську мову, через що втрапила в черговий мовний скандал. Після хвилі обурення і загроз вона записала відеоролик з вибаченнями.

Також харків'янка "вибачилася" після образи учасників параду вишиванок, яких вона назвала "бидлом". Через витівку дівчина втратила роботу.