RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Встигніть насолодитися справжньою літньою спекою: синоптик розповіла, коли в Україні трохи посвіжішає

Похолодання з опадами очікується в Україні вже наступного тижня.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко.

За її словами, у неділю, 18 липня, в Україні очікується спека від +30 до +35 градусів, а на Заході дихати буде легше - від +28 до +32 градусів.

Невелике похолодання зайде до України вже у вівторок, 20 липня, тому на Заході, Півночі та в більшості центральних областей (окрім Дніпра з районами) прогнозується +23...+29 градусів. Спека на Півдні та Сході послабне у другій половині тижня.

"У неділю в Україні дощів істотних мало, проте періодично можуть вже з'являтися провісники вологого західного атмосферного фронту із похолоданням в західних областях. У Києві завтра, 18-го липня, суттєві опади - навряд, спека досягне +32+34 градусів", - попередила Наталка Діденко.

Вона закликала українців зараз насолоджуватися спекою та відпочивати біля води, оскільки на початку наступного тижня очікується погіршення погодних умов.

У понеділок, 19 липня, у Києві буде до +30 градусів, а у вівторок - до +28. З понеділка у більшості регіонів України, крім Сходу та Півдня, прогнозуються грозові дощі, можливі зливи, град та шквали.

"Так що завтра (18 липня - ред.) - останній день, з найближчої перспективи, найгарячіших всеукраїнських градусів!", - резюмувала Наталка Діденко.

Також читайте матеріал "Апострофа": Погода у липні: дощі, бурі і багато днів пекельної спеки.