RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Сезон-2021 на Азовському морі: ціни на житло і розваги на кращих курортах

Українці влітку 2021 року можуть бюджетно і тихо відпочити на кількох популярних курортах на Азовському морі.

"Апостроф" розповідає, де краще провести сезон-2021 і які діють ціни на українських курортах.

Кирилівка, Федотова коса і коса Пересип

У Кирилівці безліч розваг на будь-який смак. Це популярне місце серед молоді, адже в населеному пункті є бари, нічні клуби, аквапарк, дельфінарій і водні гірки.

Бюджетне житло можна знайти не тільки в Кирилівці, а й на прилеглих до селища Федотовій косі та косі Пересип. Якщо розміщуватися в приватному будинку зі спільним санвузлом, то доведеться заплатити від 150 гривень за людину. Номер в готелях обійдеться від 400 гривень, а котедж можна орендувати від 1100 гривень.

Бердянськ

У це місто зручно добиратися завдяки автомобільній та залізничній розв'язкам. Туристи часто зупиняються на Бердянській косі, де безліч баз відпочинку та оздоровчих закладів.

У місті працює аквапарк (580 грн для дорослих), дельфінарій (вхід - 200 грн) і зоопарк (квитки від 150 гривень). У 10 хвилинах від моря житло стартує від 150 гривень з людини, а поруч з пляжем - від 400 гривень. Можна орендувати квартиру на добу від 600 гривень, а люксові номери поруч з морем - від 1300 гривень.

Генічеськ

Тут дрібне море і піщаний берег, тому цей курорт на Азовському морі підійде для відпочинку з дітьми. Біля Генічеська знаходиться курортне селище Щасливцеве з гарячими джерелами, солоним озером Сиваш і лікувальними грязями.

Номери в пансіонатах стартують від 200 до 500 гривень на добу, а в гостьових будинках - від 450 гривень.

Мелекіно

Невелике село в Донецькій області. Пляжі з м'яким піском і пологим спуском у воду мають протяжність близько 7 км. Номер в приватному секторі без зручностей обійдеться в 100 гривень з людини, зі зручностями на поверсі - від 200 гривень, з усіма зручностями - від 300 до 600 гривень.

Арабатська стрілка

Дешевий і спокійний відпочинок далеко від заводів і запилених доріг. Інфраструктура практично відсутня, але це компенсується глибоким відкритим морем, гліцериновим озером, гарячим джерелом "Чокрак" і наметовим містечком для "диких" туристів.

Економ номер - від 100 гривень з людини, стандарт або напівлюкс - від 700 за номер, апартаменти - від 1500 за номер.

Раніше ми розповідали, де українці можуть відпочити на Чорному та Азовському морях.