RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Водорості, медузи і море туристів: відеоогляд пляжів і сервісу на курорті Затока

Блогер Євген Панюта зробив відеоогляд усіх пляжів курортної Затоки, яка користується популярністю серед українських туристів.

Свій відеоролик блогер опублікував в Youtube.

Євген Панюта відвідав Будакську косу, Центральний, Лиманський і Сонячний пляжі, щоб показати українцям рівень сервісу в популярному курорті Затока.

Будакська коса - найвіддаленіший пляж Затоки і тут немає такого напливу туристів, як на Центральному. Вода чиста, медуз немає, і це буде ідеальним місцем для сімейного відпочинку з дітьми.

Якщо переміститися на Центральний пляж, то тут великий ажіотаж. Людям доведеться "йти по головах", щоб знайти собі місце для підстилки. У воді немає водоростей, але вона вже не така прозора, як на Будакській косі.

"Куди не глянь - пляж забитий. По головах потрібно йти, щоб знайти собі шматочок суші, щоб розмістити свою підстилку. Сезон - в розпалі, Коблево відпочиває!", - попередив блогер Євген Панюта в своєму ролику.

Центральний пляж користується популярністю серед туристів через розвинену інфраструктуру, адже вздовж узбережжя розташовані десятки закладів, де можна перекусити.

Більш детальний розбір всіх пляжів Затоки з цінами та рівнем сервісу можна побачити у відеоролику Євгена Панюти:

Раніше ми називали найдорожчий український курорт в 2021 році.