RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В Україні директор школи "покуражився" на випускному: відео танцю стало хітом мережі

Директор сільської школи у Полтавській області приємно шокував своїм танцем на випускному вечорі.

Про це пише місцеве видання КГ.

Хедлайнером випускного вечора став вчитель історії та правознавства Василь Маслей, який 6 липня виграв конкурс на посаду директора Маячківської школи Нехворощанської територіальної громади.

За словами директора, він з викладачами вирішив влаштувати сюрприз дітям та батькам, а випускний танець вже став традицією у Маячківській ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

"Щороку на випускний діти та батьки чекають від учителів сюрпризу і ми намагаємося виправдовувати ці очікування. Перший танок виконували під пісню французької співачки Едіт Піаф, в інші роки – це була нарізка зі різних композицій. Крім того, окремо ми допомагаємо поставити танок батькам, які також танцюють для своїх", – зазначив директор школи Василь Маслей.

Вчитель історії та правознавства зізнався, що у дитинстві займався хореографією, тому йому не було важко станцювати з випускниками.

Відео на офіційній сторінці Нехворощанської територіальної громади у Facebook, опубліковане 29 червня, зібрало понад 1,1 млн переглядів, а у Youtube - понад 350 тисяч.

Раніше ми розповідали, що директор Одеського зоопарку записав кумедну пісню про тварин.