RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Наздогнала карма: флагшток в Херсоні впав на Lexus чиновника, який відповідав за його установку

У п'ятницю, 20 серпня, в Херсоні впав 72-метровий флагшток, який встановлювали до святкування Дня Незалежності. Стало відомо, що він розчавив Lexus чиновника, який несе відповідальність за капітальне будівництво і підряди.

Про це повідомляє місцеве видання "Міст" з посиланням на власні джерела.

Постраждале авто належить Віталію Караваєву, який є заступником директора Департаменту розвитку територій, начальника управління будівництва та фінансового забезпечення, і відповідає за всі будівельні підряди.

Видання стверджує, що саме Караваєв відповідав за установку флагштока і пошук спонсора.

Зазначається, що автомобіль Lexus в декларацію чиновника не внесено.

Заступник голови Херсонської ОДА Едуард Науменко розповів, що флагшток не підлягає відновленню, і швидше за все його буде передано підряднику.

За його словами, інцидент стався через обрив стропи, яка розрахована на вагу в 60 тонн при реальній вазі флагштока - 30 тонн.

Науменко зазначив, що оплату в сумі 8 млн гривень мали перевести підряднику після повного виконання робіт. Тепер, ймовірно, вирішуватиметься питання про новий флагшток.

Раніше ми писали, що в Херсоні на будівництві шляхопроводу по проспекту Адмірала Сенявіна - вулиці Залаегерсег вперше в Україні забетонували 100-метрову захватку.