RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

Всі новини

У партії влади виключають можливість призначення Криклія в МВС

Екс-міністр інфраструктури Владислав Криклій, відправлений у відставку за особистою ініціативою президента України Володимира Зеленського після низки провалів, не зможе отримати новий пост в МВС.

Про це повідомила "Бігміру" народний депутат фракції "Слуга народу" Юлія Яцик.

"Складно уявити, щоб його туди можна було призначити. Він людина не з системи. А для роботи в МВС потрібно мати повагу серед колег і авторитет, людину-теоретика або з іншої сфери я навіть не можу собі уявити в цьому міністерстві. Адже мова йде про силову структуру", - сказала вона.

Юлія Яцик також додала, що на фракції питання можливого призначення Криклія не обговорювали.

Водночас колишній народний депутат України Ігор Мосійчук розповів про справжні причини, які змушують Криклія активно шукати союзників в МВС і ОПУ.

"За нашою інформацією, одіозний схематозник зараз оббиває кабінети ОПУ з проханням надати йому можливість пришвартуватися біля годівниці - в обмін на частку у відкатах. Мова йде як про посади в центральних органах виконавчої влади, так і державних підприємствах", - повідомив він.

Мосійчук пояснив, чому екс-міністр націлився на МВС.

"Криклій кинув око на своє "чадо" - головний сервісний центр МВС. (...) Найближчим часом ми зможемо побачити Криклія на старому добре пригрітому місці", - припустив він.