RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Як яскраво відзначити 1 вересня: ідеї для домашнього свята

1 вересня - особливий день для школярів, а тим більше - для першокласників. Щоб День Знань і все, що пов'язано зі школою, викликало у дитини позитивні емоції, потрібно влаштувати справжнє свято.

Про це пише Сolady.

Прикрасьте квартиру повітряними кулями, осіннім листям і стінгазетою з фотоколажами, власними малюнками та віршами. Це створить радісну атмосферу.

Не варто нехтувати святковим столом, страви на якому повинні бути не тільки смачними, а й цікаво оформленими. Зверніть увагу на безпеку продуктів.

Зробити свято незабутнім допоможуть захоплюючі конкурси та ігри.

Подорож в космос

Діти можуть "відправитися" на планету Біологів, побувати на астероїді Загадок, політати на кометі Ласунів і відвідати сузір'я Фізкультурників. Виберіть завдання, які відповідають назві космічного об'єкта.

Злови синичку

Діти мають встати в коло, міцно зціпивши руки. Всередині кола один з дітей зображує "синичку", ще один зовні - "кота". Останній має розімкнути коло і зловити здобич. Завдання гравців полягає в тому, щоб не пустити хижака до птаха. Як тільки "синичку" спіймали, гру можна починати знову, вибравши нових синичку і кота.

Словесний футбол

Учасники гри стають в коло. Один з них кидає м'яч іншому гравцеві та називає слово. Наприклад, "кінь". Той, хто спіймав м'яч, повинен назвати підходяще за змістом слово. Наприклад, "скаче", "швидка" і т.п., а потім кинути м'яч іншому. Виходить з гри той, хто відповість словом, що не відповідає за змістом.

Чудовою ідеєю для свята з нагоди 1 вересня поділилася Брюнетка.ru. Автори пропонують щорічно записувати відеоінтерв'ю і задавати школяреві однакові питання, щоб простежити за змінами. Наприклад, ким він мріє стати, що подобається або не подобається в школі, коротка розповідь про друзів та ін.

Раніше "Апостроф" опублікував поради відомого психолога Світлани Ройз про те, як полегшити адаптацію дітей і дорослих до школи.