RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Вимагав "почути Донбас" і підтримав анексію Криму: блогер розповів про скандальні заяви віцепрезидента "Динамо"

Віцепрезидент ФК "Динамо Київ", бізнесмен Марк Гінзбург висловився про анексію Криму Росією і заявив, що Україні потрібно "почути Донбас".

На це звернув увагу блогер Михайло Шнайдер, який опублікував відповідні скріншоти, пишуть "Коментарі".

На скріншотах зафіксовано обговорення, що Гінзбург приходить на ефір каналу "Україна 24" як експерт і висловлює там антиукраїнські позиції. У бізнесмена в коментарях запитали "Чий Крим?" і "Що відбувається на Донбасі?".

У відповідь на це віцепрезидент "Динамо Київ" порадив вийти на вулицю Сімферополя і там запитати чий Крим: "Впевнений, вам все доступно і зрозуміло пояснять". Також він заявив, що "якщо називати жителів Донецька бойовиками, то діалогу не вийде", а Києву "свого часу треба було чути Донбас".

Михайло Шнайдер обурився таким заявам Гінзбурга.

"Друзі, я соромлюся запитати, а відколи на нашому українському телебаченні влаштувалися проросійські експерти? "Україна 24", вас там нічого не бентежить? Знайомтеся, це якийсь Марк Гінзбург. Псевдомілліонер з Брайтон-Біч і за сумісництвом комбінатор, що тусується в Києві та розводить багатих і не сильно розумних на "Кріпто-Інвестиції". А ще... друг Рамзана Кадирова, який підтримує анексію Криму і вимагає "Почути Донбас". Ці скріншоти мені прислали друзі з питанням, а як таке можливо?" - написав блогер.

Після резонансу в Facebook Гінзбург видалив свої коментарі, пише видання.