RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Російським зіркам хочуть заборонити гастролі в Україні: ведуть "бізнес на крові"

На сайті Президента України з'явилася петиція з вимогою заборонити гастролі та виступи російських артистів в нашій країні.

Автором документа став відомий продюсер, телеведучий і шоумен Ігор Кондратюк, який написав про це в Facebook.

"Ця війна забрала життя 14 000 громадян України, а мільйонам принесла поневіряння, змусивши жити в російській окупації, або вимушено стати переселенцем. Тому для мене дико і безчесно, що на восьмому році війни в Україні не заборонено гастролі російських артистів (як і будь-яку кооперацію з агресором, до слова!)", - йдеться в повідомленні.

Кондратюк зазначив, що переважна більшість російських артистів відкрито підтримує агресію Кремля, відвідує окупований Крим, порушуючи українські закони, або тихо мовчить, тобто теж підтримує війну з Україною, тільки мовчки.

Він назвав колаборацією з агресором можливість виступати в Україні, яку мають російські артисти, до тих пір, поки Крим не повернеться в Україну, а східні кордони не буде передано під її контроль.

"Як любив говорити нинішній Президент України В.Зеленський - "бізнес на крові". Я вимагаю припинити цей бізнес. У світі майже 200 країн. Нехай до нас їздять з концертами мирні люди, а не глашатаї вбивчого "руського мира"!", - резюмував продюсер і шоумен.

На цей час петицію підписали 4249 осіб.

Раніше Ігор Кондратюк заявив в ефірі Апостроф Live на Апостроф TV, що російські артисти так прагнуть виступати в Україні не заради грошей, а тому, що вважають нашу країну своєю територією.